Ontvang de nieuwsbrief en de gratis videotraining

‘In 3 Stappen naar een Spannende Tekst’

Referenties

Peter is een bevlogen enthousiasteling die me de hele training geboeid wist te houden.

Hij heeft zeer veel kennis van effectieve en wervende teksten schrijven, ondersteund vanuit zowel theorie als praktijk.

De tips & tricks die ik van Peter heb gekregen kan ik direct toepassen in mijn werk en de oefeningen en quotes uit zijn training blijven me tot de dag van vandaag nog altijd bij. Ik kan Peter aanraden aan iedereen die zijn publiek wil overtuigen en boeien, in welk werkveld dan ook.

Campagne Marketeer Events Finance at B+B Vakmedianet

Wouter Burgmeijer

Vanuit mijn rol als portfoliomanager nam ik als no-know tekstschrijver deel aan de workshop ‘Hoe schrijf ik een goede marketingtekst?’. Zonder verwachting want elke tip is bij mij al een verbetering nam ik deel aan de workshop. Het overtrof echter al mijn verwachtingen. 

Ten eerste was de workshop heel praktisch aangevlogen incl. werkboekje met simpele maar zeer duidelijke oefeningen. Van abstract naar concreet!

Ten tweede, Peter…Peter Passenier is een storyteller ten top. Gelukkig had hij een doos vol voorbeelden die hij allemaal als cadeautjes voor ons uitpakte. We hingen aan zijn lip!

Ten derde, de volgende dag ben ik gelijk aan de slag gegaan met het werkboekje voor mijn neus. En het ligt er nog steeds.  

Peter, dank je wel!!  

Portfolio Manager Events bij Vakmedianet 

Samantha Doornweerd

Het was een leerzame training voor mij als marketeer. Peter wist de hele training door mijn aandacht erbij te houden. Veel tips gekregen die ik meteen in de praktijk kan toepassen. Eén middag was eigenlijk te kort! Aanrader.

Campagne Manager Events PW,  Marketeer bij B+B Vakmedianet

Jasmijn Cramer

Peter Passenier was tien sessies lang mijn één-op-één schrijfcoach. Hele waardevolle sessies, waarin ik met vallen en opstaan, steeds een stapje dichter bij mijn doel kwam: betere teksten schrijven en mijn interviewtechnieken ontwikkelen.

Telkens als ik dacht ‘dit ga ik nooit leren’ of ‘dit is mijn max’, liet Peter mij hier niet mee wegkomen. Hij kwam dan met een scherpe observatie, een interessant inzicht of een originele opdracht. Hierdoor ging ik met hernieuwde energie aan de slag om mezelf te verbeteren.

Bovendien, ik ben erg enthousiast over zijn methode voor het schrijven van goede teksten ‘Schrijven met beloftes’. Het werkt en biedt me bij iedere tekst weer houvast.

Projectmedewerker at A&O-fonds Provincies

Hedwig Oppenheim

Ik heb een schrijfcursus van een dag gevolgd bij Peter. Hij kan goed laten zien hoe een tekst in elkaar zit. Hij laat je de tekst analyseren en kijken of de tekst goed of slecht geschreven is. Bijvoorbeeld of beloftes uit de beginzinnen worden waargemaakt verderop in de tekst. Ik vond het een zeer verhelderende en leuke dag.

Archeologieliefhebber met administratieve kwaliteiten

Joanneke van den Engel

Via het FME heb ik de training “Schrijven met Belofte” van Peter gehad. Een leuke en leerzame training waarbij ik met andere ogen naar het schrijven van teksten ben gaan kijken. Hij gaf handige tips om het artikel zo interessant mogelijk te maken en de lezer echt te boeien.

Zelfs enkele maanden na de training kon ik bij Peter terecht voor uitgebreid telefonisch en schriftelijk advies. Super!

Marketing and communications at Kersten Europe

Suzanne van Geest – Westdijk

‘Schrijven met beloftes’ is een zeer nuttige training en een aanrader voor mensen die regelmatig teksten moeten opstellen en de uitdaging hebben een breder publiek te raken. Ik heb geleerd teksten te schrijven die er kwalitatief en in originaliteit uitspringen, en die logisch zijn opgebouwd.

Programme Coordinator Sustainable Livelihoods and WASH at Dorcas

Ester Mgina