Ontvang de nieuwsbrief en de gratis videotraining

‘In 3 Stappen naar een Spannende Tekst’

Training: Filmpjes Maken zoals Ik

17 maart 2020 • Geen categorie

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt: dit is geen gunstige tijd voor sociale interactie. Congressen, colleges, netwerkborrels, trainingen – ze komen allemaal te vervallen. Hoe kun jij je kennis dadelijk nog overbrengen?

Gelukkig heb je een aantrekkelijke mogelijkheid: je kunt je doelgroep bereiken met online trainingen. En dan niet alleen met geschreven tekst, maar ook met filmpjes. Wees gerust, dat is lang niet zo ingewikkeld als je denkt. Tenminste… niet als iemand je bij de hand neemt en je behoedt voor alle fouten die hij zelf heeft gemaakt.

Iemand zoals ik.

Nee, ik ben geen filmmaker. De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt als journalist, en de laatste 10 jaar gaf ik ook schrijftrainingen. Een paar jaar geleden besloot ik om dat niet alleen fysiek te doen, maar ook digitaal. Met filmpjes dus.

Ik geef toe, dat was een heel geworstel. Heel veel doodlopende wegen – waarvan ik achteraf niet goed begrijp waarom ik ze heb ingeslagen. Kortom: een leerproces.

Nu maak ik video’s als deze:

Of deze:

Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Wil je dezelfde resultaten, met minder frustraties? Zet dan een kruisje in je agenda bij 31 maart. Dan vindt de lancering plaats van de training Filmpjes Maken zoals Ik. Met heel veel filmpjes – en heel veel persoonlijke worstelingen.

Nieuwsgierig? Laat hieronder je emailadres achter, en ik houd je op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *